Komplex megoldás a penész és doh-szag ellen, 2 fázisban

ozonos penészmentesítés

Az ózonnal történő penészmentesítés 100%-ban vegyszermentes eljárás, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb, ha a penész elpusztításáról van szó! Ugyanis nem csak a látható penészt pusztítja el, de a penészgomba spóráit is kiírtja a levegőben, illetve a helyiség minden pontján, ahol az megtelepedett. Így meggátolva annak további szaporodását és megszüntetve egészségkárosító hatásait.

Abban az esetben, ha túlságosan elszaporodottak a penésztelepek, 2 fázisú kezelést alkalmazunk. Ez azt jelenti, hogy a penésztelepeket célzottan pusztítjuk el, majd pedig a helyiségben megtelepedett spórákat is kiírtjuk, így biztosak lehetünk abban, hogy a helyiség nem tud visszafertőződni.

Hívjon minket most!

+36 30 440 2861

Áraink


A szolgáltatásunk díja függ az érintett terület nagyságától és a penésztelepek elterjedtségétől, ezért kapcsolatfelvétel után tudunk pontos árajánlatot adni Önnek. Áraink tartalmazzák a kiszállás díját Budapest területén.

  2 fázisú penészmentesítés19.900 Ft-tól, kérje egyedi árajánlatunkat!

Hogyan történik a penészmentesítés folyamata?


Az 1. fázisban:

Kollégáink a kialakult penésztelepekre/foltokra célzottan, egy direkt erre a célra kifejlesztett hatóanyagot permeteznek, mely nem hagy nyomot, nem allergizál, és az egészségre teljesen ártalmatlan. Ez igen látványos hatással jár, a penész kifehéredik, porózussá válik, és ezután könnyedén eltávolítható.

A 2. fázisban:

Az ózonos kezelés következik, melynek során ellenőrzött körülmények között, magas koncentrációban alkalmazunk ózont. Eljut a helyiség minden pontjára és elpusztítja a levegőben, textíliákon, bútorokon megtelepedett penész spórákat is, emellett lebontja az első fázisban alkalmazott hatóanyag esetleges származékait is. Ehhez fontos, hogy a kezelés ideje alatt megfelelő legyen az ózonkoncentráció a levegőben, máskülönben az eljárás nem lesz hatékony. Éppen ezért, kollégáink egy erre a célra kifejlesztett mérőműszer segítségével nyomon követik a kezelést, illetve annak végeztével megállapítják, hogy a kezelt helyiségben az ózonszint a biztonságos határérték alá csökkent-e, és biztonsággal használatba vehető-e.

FONTOS TUDNIA!


Az ózonos penészmentesítő eljárás a leghatékonyabb penészmentesítő eljárás, ugyanakkor fontos, hogy a penészesedés okát is meg kell szüntetnünk. Végleges megoldást csak így kaphatunk a problémára. A leggyakoribb kiváltó ok a magas páratartalom, ezt kollégáink díjmentesen ellenőrzik a kezelés alkalmával, és helyzettől függően nyújtanak megoldási javaslatot.

Ez azért is fontos, mert a penész nem csak esztétikailag nyújt csúnya látványt, de rengeteg egészségre káros hatása is van, ugyanis irritálja a légutakat, allergiás reakciókat válthat ki, vagy súlyosbíthatja a már kialakult allergiát, asztmát.


Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

+36 30 440 2861

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!