Lakások/irodák ózonos fertőtlenítése és szagtalanítása

lakások iroda fertőtlenítés szagtalanítás

A legtöbb cég sajnos külön kezeli a kettőt, pedig valójában kéz a kézben járnak. Ha fertőtlenítünk, szagtalanítunk is, és ha szagtalanítunk, fertőtlenítünk is, nem lehet különválasztani a kettőt, az ózon már csak ilyen.

Akár fertőtlenítés, akár szagtalanítás a célunk, az vitathatatlan, hogy az ózon az egyik leghatékonyabb módszer, amelyet választhatunk. Az utóbbi egy évben vált különösen népszerűvé ez az eljárás. Az ózon hatása több ezerszerese (!) a klórénak, és mivel légnemű, könnyedén eljut a legnehezebben elérhető helyekre is, amelyekre a vegyszeres permet eljárások nem képesek. Emellett megfelelően alkalmazva maximálisan biztonságos és rendkívül gyors megoldás. Így habár elsőre drágábbnak tűnhet a megszokott fertőtlenítési módszerektől, mégis hatékonyságában jóval lekörözi azokat. Ózonos eljárással már egyetlen kezeléssel is elérhető a teljesen higiénikus és kellemetlen szagoktól mentes környezet.

Hívjon minket most!
A lehető legrövidebb időn belül elvégezzük Önnél a teljesen biztonságos és hatékony ózonos fertőtlenítést!

+36 30 440 2861

Kedvező, fix árakat biztosítunk:


Áraink a fertőtlenítendő terület nagyságától függnek. És fontos tudnia, hogy mindent tartalmaznak (a szolgáltatás díját, a kiszállási díjat Budapest területén, parkolás díját), így nálunk nem kell rejtett költségektől tartania. Az elvégzett szolgáltatásról minden esetben számlát biztosítunk.

 50 nm-ig  21.900 Ft
 51-70 nm 25.900 Ft
 71-100 nm 29.900 Ft
 101-150 nm 34.900 Ft

Amennyiben 150 nm fölötti terület fertőtlenítéséről és szagtalanításáról van szó, egyedi árajánlatot készítünk Önnek! Keressen minket telefonon vagy email címünkön: info.ozonoslakasfertotlenites@gmail.com.

Ismerje meg az ózonos kezelés legfőbb előnyeit:


100% hatékonyságot kínál

  • Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, így fertőzéses időszakban a megelőzés és utókezelés céljából is érdemes bevetni!
  • Elpusztítja az allergéneket, polleneket, élősködőket, így különösen ajánlott légúti betegségben szenvedőknek, asztmásoknak!

Biztonságos és mindenhova eljut

Az ózon légnemű, így a teljes teret képes betölteni. A fertőtlenítési eljárás végén pedig maradványok nélkül tiszta oxigénné alakul vissza. Fontos, hogy hozzáértő személyek végezzék el a fertőtlenítést.

Ténylegesen megszünteti a kellemetlen szagokat

Nemcsak elfedi, de meg is szünteti a kellemetlen szagokat, legyen szó cigiszagról, festékszagról, kisállatszagról, káresemény (tűzkár, vízkár, stb.) következtében kialakult szagokról.

Steril környezetet teremt

Sterilizálja a helyiséget, emiatt hatékony beteg vagy idős emberek szobájának sterilizálására, vagy akár gyermekünk megszületése előtt.

Nagyon rövid idő alatt érvényesül a hatása

Nem kell órákat várni az eredményekre, az ózon alkalmazásával jóval rövidebb idő alatt fertőtleníthetjük teljes hatékonysággal a kívánt területet.

Gépjárművekben is alkalmazható

Az ózon gépjárművek fertőtlenítésére is remekül bevethető. Tekintse meg erre vonatkozó szolgáltatásunk részleteit: gépjármű ózonos fertőtlenítése.


Kérdése van? Szeretne többet megtudni az ózonos eljárásról? Keressen minket bátran elérhetőségeinken!

+36 30 440 2861

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!